Belkuartet

Kuarteti i harqeve

Biografia

Kuarteti i harqeve si një nga formacionet më të bukura të muzikës klasike, është edhe më i përshtatshmi për të kthyer një event, në një festë të vërtetë.

Kuarteti “BELKUARTET” përbëhet nga artistë të spikatur të orkestrës së RTSH, artistë të cilët për shumë vjet kanë kontribuar në shumë koncerte, në të gjitha skenat Shqipëtare si dhe në shumë vende të ndryshme si Itali, Greqi, Gjermani, Kroaci, Francë, Austri, Portugali, Rusi etj. 

Galeria

Foto nga aktivitete te ndryshme

Belkuartet - Event
Play Video

Telefononi

+355 67 27 59 791

Na kontaktoni

Adresa

Rr. Abdyl Frashëri, Tiranë, Shqipëri